Piektdiena, 29.03.2024, 01:27
Sveicināti Viesis | RSS

"Sandis Kiops grupa Titāniks"

Videoklipi [0]
Mūzikas video

vecums

Statistika


Onlainā kopā: 1
viesu: 1
Lietotāji: 0

Autordziesmas

Fotoalbūms

Galvenie » 2012 » Jūnijs » 23 » Meitenes ir Sanda Kiopa mūzas. Intervija Sandim Kiopam Žurnālā Kas Jauns 06.19.12
00:13
Meitenes ir Sanda Kiopa mūzas. Intervija Sandim Kiopam Žurnālā Kas Jauns 06.19.12

Nu, kurš gan nezina dziesmu Pīlādžoga!

Tās autors Sandis Kiops sevi sauc par meiteņu mīluli un pat gatavs uzņemt pikantu videoklipu, kur būšot redzamas meitenes atkailinātām krūtīm. Bet pirms dažiem mēnešiem viņš paziņoja, ka attiecības ar pazīstamo dziedātāju Lolu izjukušas pārlieku lielās gadu starpības dēļ (Lola ir 15 gadu vecāka), jo viņam vairāk patīkot jauni skuķēni –ap 18 gadiem un vēl jaunākas! Žurnālam Kas Jauns Kiops stāsta par savām attiecībām ar daiļo dzimumu un Dievu

Veltījis dziesmu mīļotajai — Sen Tevi krāpju

Kiops neslēpj, ka dzīvē viņam ir bijis daudz sieviešu, taču viņš dzīvo viens jau astoņus gadus.
Sandis ari nespēj sevi iztēloties tēva vai vīra lomā. Vai kāda no bijušajam sievietēm ir dāvājusi viņam bērnu, Kiops gan nezina. „Var jau būt , ka kaut kur ir..." domīgi atbild mūziķis.
Viņš uzskata, ka pagaidām nekāds labais tēvs no viņa nevarot iznākt tāpat ari sievu viņš vēl negribot. Nu, kāds no manis tēvs tagad? Muzikants nav cilvēks, tā ir suga. Sievu? Viņai būtu jābūt ļoti saprotošai, lai paciestu mani. Turklāt tad man nebūtu vairs laika sev," Sandis baidās, ka laulības dzīve ierobežotu viņa attīstību. Taču vientulība mākslinieku nenomoka — mājdzīvnieku viņam neesot, bet ir trīs datori.

Kaut ari kā ģimenes cilvēku Kiops nespēj sevi iedomāties, sievietes gan viņš mīlot. „Agrāk gandrīz katra dziesma, ko rakstīju, bija veltīta kādai sievietei," teic Sandis, stāstot, ka reiz savai bijušai draudzenei Initai uzrakstījis dziesmu Sen Tevi krāpju. Kiopa radītās dziesmas sasaistās ar notikumiem viņa privātajā dzīvē. Dziesmā izteikto mūziķis skaidro pavisam īsi: „Ugunīga bija gan viņa, gan es, un mēs kopā darījām ugunīgas lietas."

 

Nav šķīries ar Lolu

Sanda Kiopa muzikālajā attīstībā negaidīts pavērsiens bija apvienošanās ar grupas The Rebel solisti Lolitu Novikovu. Izveidojās duets gan profesionālajā darbībā, gan privātajā dzīvē. Sandis ar plašu smaidu atceras ar Lolu pavadīto laiku un dēvē to par skaistu vasaras mīlas dēku.

Šis romāns bijis gana trakulīgs, jo, vaicāts, kas ir pikantākais, ko Sandis par Lolitu atceras, muzikants tikai piesarkst un smejot saka: „Nēē, nu... ir lietas, kuras es vienkārši neteikšu. Bet atceros, ka ļoti romantiska bija viņas dzimšanas dienas atzīmēšana. Tas bija laiks, kad mēs kopā ierakstījām Mēmo dziesmu. Toreiz ballīte beidzās tikai pēc divām dienām."

Kaut ari pavasari parādījās ziņas, ka Lolita un Sandis izšķīrušies, pats Kiops to skaidro daudz citādāk: „Nu, kāda tur šķiršanās, mēs taču nebijām precēti vai pat īsti kopā. Nu, ierakstījām dziesmu, patusējām, nu, un pārgulējām..." Sandis saka, ka viņu attiecībās viss ir kārtībā, taču tās vairs nav tik romantiskas. „Vienkārši pakāpeniski atsvešinājāmies... Pie vainas ir attālums, kas mūs šķir,"
paskaidro Kiops, piebilstot, ka ar Lolu joprojām uztur nelielu kontaktu, un izsaka minējumu, ka pēc Lolitas atgriešanās no ārzemēm viņi varbūt kopā ierakstīs vēl kādu dziesmu. „Kas zina, kā var sanākt," nosaka Sandis.

 

Kailas meitenes un dziesma Dievam

Runājot par muzikālo darbību, Sandis Kiops teic, ka grupai Titāniks koncerti esot gandrīz katru nedēļu. Bet jaunākā iecere ir pikanta video izveidošana — jau maija sākumā tika izsludināts konkurss, kurā Sandis aicināja pieteikties meitenes no 18 līdz 25 gadiem, kuras ar atkailinātām krūtīm būtu gatavas filmēties erotiskā mūzikas videoklipā.

Lielākā atsaucība bijusi no krievu tautības meitenēm — viņas esot drosmīgākas, taču aicinājums vēl ir spēkā, tāpēc ari latviešu drosminieces ir laipni gaidītas mesties avantūrā ar Sandi Kiopu.
Mūziķis atklāj, ka tiek meklēti ari pievilcīgi stiprā dzimuma pārstāvji, lai dejotu striptīzu.„Jā, vajag ari vīriešus, jo klips jau būs domāts, lai visiem būtu ko redzēt," piebilst meitu ģēģeris.

Tajā pašā laikā Sandis Kiops nupat ir radījis jaunu dziesmu Paldies, Dievs — šo kristīgo kompozīciju viņš veltījis Dievam un tā jau atskaņota Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā. Izrādās, šī dziesma nav radusies bez pamata — Sandis ir ticīgs un bieži apmeklē baznīcu. „Ja es neietu uz baznīcu, varbūt manis te nemaz nebūtu!" teic Kiops, neslēpjot, ka viņa grēku skaits esot tik liels, ka būt ticīgam ir tikai pašsaprotami. KJ


Skatījumu skaits: 2622 | Pievienoja: Titaniks | Atslēgvārdi: 06.19.12, Sanda Kiopa, Meitenes, Sandis Kiops, IR, mūzas, Intervija, Žurnālā, Kas Jauns, Sandim Kiopam | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Balles repertuārs

Ieejas forma

Meklēšana