Piektdiena, 29.03.2024, 17:07
Sveicināti Viesis | RSS

"Sandis Kiops grupa Titāniks"

Videoklipi [0]
Mūzikas video

vecums

Statistika


Onlainā kopā: 1
viesu: 1
Lietotāji: 0

Autordziesmas

Fotoalbūms

Galvenie » 2013 » Novembris » 8 » Sandis Kiops taisa Pīlādžogas spērienu pie striptīzstieņa!
12:54
Sandis Kiops taisa Pīlādžogas spērienu pie striptīzstieņa!


Skatuves mākslinieks un apvienības Titāniks līderis Sandis Kiops (video) atpazīstamību un popularitāti Latvijā lielākoties iemantojis savu provokatīvo izgājienu dēļ, kuru nav mazums. Tagad viņš nācis klajā ar video, kurā iemūžinājis, kā berzējas gar striptīza stieni.

Kiops ļoti rūpējas par saviem faniem un vaiga sviedros pūlas, lai viņa daiļrades cienītājiem nenāktos savā elkā vilties, tādēļ regulāri pašmāju sabiedrību aplaimo ar dažādiem ekstravagantiem un pikantiem klipiem.

Vēl nesen Sandis laipni padalījās ar video, kurā demonstrēja savu seksa priekšspēli, taču šonedēļ mūziķis publicējis videoklipu, kurā gar striptīza stieni berzē un rīvē savu kājstarpi, kā arī izpilda leģendāro "pīlādžogas spērienu".

Video sākas ar pavisam nevainīgām kustībām, taču tad, kad Kiops ir nedaudz iesildījies un pavirpuļojis ap stieni, viņš nodemonstrē arī erotiskas gurnu kustības, bet kulminācijā uztaisa spērienu, tā kārtējo reizi apliecinot, ka viņš dzīvo bez jebkādiem aizspriedumiem un "bremzēm".

http://www.delfi.lv/izklaide/slavenibas/muziki/video-sandis-kiops-berzejas-ap-striptiza-stieni.d?id=43798648

Skatījumu skaits: 3124 | Pievienoja: Titaniks | Atslēgvārdi: Sandis Kiops, Pīlādžogas spēriens, стриптиз-клубы, Striptīzs, strip clubs in Riga, Стрип-клубы в Риге, strip clubs | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrēti lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Balles repertuārs

Ieejas forma

Meklēšana